Броени дни преди настъпване на празниците, на 15-ти декември от 19

...
Броени дни преди настъпване на празниците, на 15-ти декември от 19
Коментари Харесай

Плевенската филхармония представя коледните концерти „Аве Мария“ със солист Люси Дяковска в София и Варна

Броени дни преди настъпване на празниците, на 15-ти декември от 19 часа в Зала „ България “, София и на 22-ри декември от 19 часа в Зала 1 на Фестивален и Конгресен Център Варна,
магнетичната певица Люси Дяковска, дружно с Плевенската филхармония, ще изпълнят още веднъж на българска сцена вълнуващата концертна стратегия „ Аве Мария “.

“Аве Мария ” – молитвата, която насочваме към святата Божия майка, е коледния музикален подарък на Люси Дяковска за публиката у нас. Музикални шедьоври от Италия, Франция, Англия, Америка, България, истории за обич и вяра ще стоплят снежните страсти и ще разтоптят стотици сърца в концертните зали. Ще прозвучат обичани композиции за идните празници от целия свят, с текстове за най-красивото човешко създание, в аранжимент за оркестров състав и солисти. Концертната компилация е персонално подбрана от слънчевата певица и е въодушевена от нейните музикални търсения от разнообразни елементи на света, персонални срещи, прекарвания и респект към музикалните обичаи.

В двете музикални вечери Люси Дяковска ще си партнира:
на 15-ти декември в София с маестро Димитър Косев и на 22-ри декември във Варна с маестро Георги Милтиядов.

В София, дружно с оркестъра на Плевенската филхармония, на сцената ще бъде и Националният филхармоничен хор „ Светослав Обретенов “ с диригент Цветан Крумов.

В двата концерта ще вземат участие и солистите на Северняшкия отбор за национални песни и танци „ Иван Вълев “ – Плевен, музикален състав, учреден от дядото на Люси Дяковска, дългогодишен диригент и началник на ансамбъла.
Въздействащите симфонични аранжименти са дело на Румен Бояджиев – наследник, Георги Милтиядов и Константин Добройков.

Празнувайте Коледа с магнетичните концерти на Люси Дяковска и Плевенска филхармония!

Билети в мрежата на Ивентим  и на касите на съответните зали.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР